FOX показаха първи кадри от „Досиетата Х“ (видео)

Едноминутният трейлър дава подсказки за предстоящото в новия сезон

Американският телевизионен канал Fox представи първия трейлър на продължението на сериала "Досиетата Х" (The X Files), съобщи "Холивуд рипортър". Той е с продължителност 1 минута и се състои от две части, качени в YouTube.

В спойлера са включени както Дейвид Духовни в ролята на специален агент Фокс Мълдър, така и Джилиън Андерсън като агент Дейна Скъли от ФБР. Освен тях могат да се видят и някои от второстепенните герои. Появява се и "пушачът", под формата на мъжка ръка държаща димяща цигара.

Дългоочакваното завръщане на "Досиетата Х"

Телевизионната поредица "Досиетата X" се завръща на екран с ограничена серия от шест епизода, припомня Ройтерс. Първият от тях ще бъде излъчен от телевизионния канал Fox на 24 януари 2016 година. Той е разделен на две части, като втората ще бъде показана на 25 януари.

Сериалът дебютира по телевизионния канал Fox през 1993 година и проследява съдбите на специалните агенти на ФБР Фокс Мълдър и Дейна Скъли в опитите им да дадат отговор на необясними, много често паранормални явления.

Дейвид Духовни: Още имаме химия с Джилиън Андерсън

Поредицата, създадена от Крис Картър, е най-дългата в жанра на научната фантастика, показвана някога по телевизионната мрежа на САЩ, с девет сезона, които приключват през 2002 година.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен