3 годишната дъщеря на Кание Уест изпразни кредитната му карта

Малката Норт пазарувала в онлайн игри от своя таблет

Наскоро, Кание Уест стана жертва на един бизнес, подобен на този, който собствената му съпруга Ким Кардашиян развива. Три-годишната дъщеря на Ким и Кание Норт опустошила кредитната карта на баща си само с пазаруване в детска онлайн игра.

Бесен Уест веднага изригна в Twitter. Младият баща се възмути, че в съвременните игри за деца може се пазарува онлайн. "Вървете по дяволите всички компании, произвеждащи игри за деца, където можете да се харчат истински пари" - пише той.

В същото време следва да се отбележи, че подобна услуга откри съпругата му Ким Кардашиян. Тя се казва Kim Kardashian: Hollywood и носи много пари на Ким.

Преди около година писателката Айълет Уолдман обвини в безотговорност, когато синът й похарчи 120 долара в приложение. Такива приложения за деца са грабеж, защото малките деца ги купуват, без надзора на родителите си, а трябва да плащат мама  и татко.

В този капан попадна и самият Кание, недоволен, че малката му дъщеря, която без да знае, "опари" татко си с голяма сума.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен