Хилъри обеща място на Кание Уест в правителството

Рапърът смята да се кандидатира за президент през 2020 година

Шансовете на съпруга на хайлайф лъвицата Ким Кардашиан да влезе в правителството на САЩ нарастват бързо: след подкрепата на Тръмп в кандидатурата си, да стане президент, сега да му помогне обеща и Хилъри Клинтън.

Потенциалният кандидат за президент на САЩ от демократите заяви, че на рапъра може да се предложи позицията на държавен служител в случай на изборна победа, пише TSN.

Въпреки това, амбициите на Уест за президентското кресло ще трябва да почакат, защото самата Клинтън планира да остане в Белия дом и втори мандат.

В същото време, бившата първа дама е готова, в случай на победа, да предложи на мъжа на Кардашиян някаква публична длъжност, така че Кание да може да получи "по-голям опит".

"Това може да бъде пост на посланик или друг в зависимост от избора му" заяви госпожа Клинтън, което показва, че тя е готова да разгледа всеки кандидат за вицепрезидент.

Музикантът и продуцент Кание Уест изрази желанието си да се кандидатира за президент на Съединените американски щати през 2020 г. по време на церемонията по връчването на MTV Video Music Awards.

С това решение той, обаче, напълно обезкуражи съпругата си. Предопределено ли е рапърът да стане чиновник ще бъде известно след президентските избори в САЩ, които ще се проведат на осми ноември 2016 година. И ако Кание стане вице президент, как Ким ще преживее факта, че е "втората дама"?!