Дъщерята на Джоли и Пит става момче (снимка)

Булевард

29-10-2015, 15:21

Автор:

Елза Парини

Всичко от Автора

Още по Темата:

Любимите хотели на световните знаменитости

Неизвестни снимки на Анджелина Джоли отпреди 20 г.

Анджелина Джоли се срещна с папата

Джоли: На 20 търсиш принц, на 40 истински мъж

Кибер експерти бдят над децата на Бранджелина

Бранджелина взимат осмо дете, този път сирийче

Бритни иска да учи децата на Бранджелина на танци

Анджелина Джоли премахна и яйчниците си, за да не се разболее от рак

Забрана! Хю Джакман не може да снима с Анджелина Джоли

Ексклузивно! Брад Пит спи с мъже

В караваната на Брад

Анджелина Джоли подари на Брад Пит пишещата машина на Ърнест Хемингуей

Щерката на Джоли и Пит става лесбийка?

Раят на Брад и Анджелина за 800 долара на вечер

Раят на Брад и Анджелина за 800 долара на вечер (ГАЛЕРИЯ)

Анджелина и Брад Пит подписаха най-странния предбрачен договор

Брад и Анджелина на меден месец с децата

Звездната двойка е посетила трансполов специалист за съвети

Деветгодишната дъщеря на Анджелина Джоли и Брад Пит, която предпочита мъжките неща си направи къса прическа. Папараци успяха да снимат Шайло на летището в Лос Анджелис.

Само аа девет години, дъщерята на Анджелина Джоли и Брад Пит има плътни устни, руса коса и сини очи. Но момиченцето не се интересува от своята женственост. Шайло предпочита дрехи за момчета, обува маратонки и сега е помолила майка си да отреже косата си. 

Но ако преди детето имаше коса до брадичката, то сега тя си е направила много къса подстрижка и да е заприличала повече на син на известната двойката.

Нови снимки на Анджелина Джоли и децата й щракнаха папараците на летището в Лос Анджелис. На тях Шайло е с мъжки панталони с външни джобове, синьо бейзболно яке, маратонки и един "таралеж" на главата. Изглежда, че се е отказала да си пуска къдрици. 

"Тя изглежда като Брад", "русото момче, което върви пред всички - това е дъщеря й, която иска да бъде момче", "Кошмар, това момиченце ли е в дясно?" - коментират абонати на фен страницата на Джоли в Instagram.

Наскоро Анджелина Джоли и Брад Пит посетиха лекар за да разберат дали малкото им момиченце Шайло е транссексуално или е просто мъжкарана. Вече няколко години, детето упорито предпочита да изглежда като момче с мъжки дрехи, не играе с кукли, а с колички и рита топка с момчетата. Не признава розовият цвят, предпочитайки синьо и черно.

Според Radar Online, експертът по въпросите на пола, се е провалил със задачата си. Той не успял да разбере има ли Шайло проблеми със самоидентификацията си или не. Според репортери получили информацията от източници близки до Джоли и Пит, лекарят предполага, че ситуацията ще стане по-ясна, когато наследницата на актьорите навлезе в тийнейджърска възраст, тоест много скоро. Именно през пубертета Шайло може да се откаже от момчешките истории и да стане наистина женствена и любвеобилна като майка си.

Трансджендър специалисти обаче съветват, че е най-добре процесът по смяна на пола да се започне преди субектът да е навлязъл в пубертета. Тогава стресът за организма е минимален, а лекарите могат да напътстват естественото отделяне на нужните за промяната хормони.