Девет факта за женския оргазъм, които изумяват мъжете (18+)

Мъжете трудно разбират какво се случва в женското тяло по време на секс, добре е жените да споделят с партньора и да му обясняват изживяванията си

Ако се вярва на статистиката, женския оргазъм с партньор си е чист успех, който не се удава на всеки и всеки път, а средно един от всеки четири пъти. И когато това се случи, мъжете завиждат на жените. Ето какво изглежда необичайно за мъжете:

1. Жените са надарени с неизмерима, магическа способност да продължат след първия оргазъм и преживяват нов. На мъжете им трябва да поне малко почивка.

2. След оргазъм мъжете имат нужда да се отпуснат и стават сънливи, като след чаша какао с мед. Жените сякаш за изпили три чаши кафе. Те изпитват необходимост да обсъдят почти всичко, което се е случило с партньора през последния месец, планират утрешния ден, вдругиден и до края на живота си. Откъде толкова сила?

3. Женският оргазъм изглежда сложен, красив и в същото време е като вълнуващо пътешествие. Ако се нарисува графика с пътя на мъжкия оргазъм, той просто ще бъде права линия вървяща нагоре и нагоре, а след това рязко падаща до нула. Женският оргазъм изглежда като развиващо се действие с три мини кулминации, пролог и откъслечни новели на тема "Чакай, тази възглавница ми пречи."

4. Жените имат много разновидности на оргазъм - просто цяло меню. Ако сравните секса с вечеря, мъжете могат да си поръчат просто "някаква храна", а жените - да изберат определено блюдо. И това е страхотно за тях.

5. За оргазъм при нея дори не трябва да е замесено влагалището. Това е още по-умопомрачително, защото всички негови оргазми са свързани с пениса. Жените могат да получат клиторен оргазъм или оргазъм само от стимулация на зърната. Това мъжът не може да знае какво е.

6. Колко дълго може да продължи. За да „свършат“ на мъжете им стига и време колкото да отпият глътка вода, докато жените поемат на духовно пътешествие през неизследвани светове, от които няма да се върнат същите.

7. Наистина ли жените могат да изпитат оргазъм докато спортуват? Жените са превърнали тренировката в удоволствие. И често съумяват да получат оргазъм докато вършат нещо, което няма пряка връзка със секса. Това е срам, защото подобна способност при мъжете може да бъде най-добрата мотивация за редовни посещения на фитнеса, и все пак нямат този дар.

8. Факт е, че нейните оргазми може да са сериозно заблуждаващи: точно да го достигне, но уви. Разбира се, това може да се случи и на мъжа, но както вече знаете неговият оргазъм върви в права линия и веднъж настъпил, връщане назад няма. Той е като еднопосочен път през равна пустиня. Жените буквално карат през дюните – нагоре, надолу, а понякога колата се обръща и много трудно може да се върне на пистата. Много лоша страна на женското тяло.

9. Защо жените лесно се отказват от собственото удоволствие? Мъжете не обичат да прекъсват докато не са готови, за разлика от жените те задължително трябва да приключат както се полага. Жените се примиряват, не се оплакват и имитират оргазъм. Не го правете, изисквайте го и го получавайте! Винаги!