СПИН! Чарли Шийн е ХИВ позитивен

Плащал милиони долари на изнудвачи за да запази тайната си

Холивудската звезда Чарли Шийн разкри сензационно в предаването Today по телевизия Ен Би Си, че е серопозитивен, предадоха Асошиейтед прес и Ройтерс.

В интервюто за Ен Би Си 50-годишният актьор от телевизионния сериал "Двама мъже и половина" каза, че диагнозата му е била поставена преди 4 години.

"Аз съм тук, за да призная, че съм ХИВ позитивен", каза Чарли Шийн в предаването.

Той допълни, че макар да е правил секс без предпазни средства, е невъзможно да е предал вируса, не и след като вече е знаел, че е носител на ХИВ.

Видео от интервюто вижте ТУК!

Чарли Шийн призна още, че е бил изнудван и е трябвало да плаща милиони долари, за да запази тайната си. На въпрос от Мат Лауър дали още плаща на тези хора, Шийн отговори: Не, не и след днес. Днес се освобождавам от този затвор".

Освен, че е носител на ХИВ вируса, актьорът имаше също сериозни проблеми с алкохола и наркотиците.

От няколко дни медиите започнаха да тиражират новината, че голяма звезда е носител на вируса на СПИН.

Много от тях предположиха, че актьорът от сериала "Двама мъже и половина", който през 2011 г. беше изгонен от него заради проблемно поведение, ще признае, че е носител на вируса ХИВ, защото е притиснат от няколко бивши партньорки със заплахи за съдебни дела, защото не ги е уведомил.

Твърди се, че Шийн е уредил финансово няколко такива претенции и е получил съгласие за конфиденциалност.

Според Аксес Холивуд бившата съпруга на Чарли Шийн Дениз Ричардс, с която той има две дъщери, е знаела отдавна за позитивните резултати от тестовете. Същият сайт твърди, че той се е заразил с ХИВ вируса след развода им през 2006 г.

Чарли Шийн стана известен с филмите "Взвод" и "Уолстрийт" през 80-те години на миналия век, припомня БТА. От 2000 г. той се снима предимно в сериали. През 2010 г. и 2011 г. той беше най-добре платеният телевизионен актьор в света с приходи от 40 милиона долара.