Fibank награди сноубордиста ни Радослав Янков с 10 000 лв.

Треньорът му Георги Атанасов получи сребърна монета

Fibank (Първа инвестиционна банка), генерален спонсор на Българската федерация по ски (БФСки) и Българския олимпийски комитет (БОК), награди днес сноубордистът ни Радослав Янков с чек за 10 000 лв.

Чекът беше връчен лично от г-н Васил Христов, изпълнителен директор на Fibank, който сподели: „През годините, подкрепата за развитието на българския спорт и талантливите деца на България, се превърна в мисия за Първа инвестиционна банка. Знаем много добре, че зад големите постижения, стои много труд и упоритост. Само преди броени дни сноубордистът ни Радослав Янков постигна феноменален успех, след като спечели титлата от старта на Световната купа по паралелен слалом. Накара ни не само да се гордеем, но и ни припомни, че имаме страхотни млади таланти, а това ни прави истински богати.

Затова Fibank (Първа инвестиционна банка) отличава с една награда – чек на стойност 10 хил. лв. Надяваме се, че с тази сума ще допринесем за неговото бъдещо спортно развитие и ще му помогнем да покориява много нови върхове. Пожелаваме Радослав Янков най-вече крепко здраве, много късмет и съм сигурен, че за него тепърва предстоят още по-големи успехи.” – пожела й изпълнителният директор на Fibank.

С награда бе почетен и треньорът на Радослав Янков, Георги Атанасов. Той получи сребърна монета.

От своя страна новата звезда в българския сноуборд Радослав Янков изказа своята благодарност за подкрепа и оказаното му доверие от Fibank.
Радослав изрази своите благодарности и към Българската федерация по ски и всички свои почитатели в България.
Заместник-председателят на Българската федерация по ски - Георги Бобев също поздрави младата ни надежда и му пожела успех.