Кубинска страст взриви хотел "Лайпциг"

Тази събота ресторантът на хотел "Лайпциг", отново бе арена на забавления и събра гости и приятели жадни за салса, партита и нови запознанства. Причината беше ежегодния Салса Бал на Пловдив под надслов „New Year Plovdiv Salsa Miracle”. За пореден път организаторите от DS "Salsa de Cuba" съвместно с Pambos Dancing Centre бяха организирали невероятно парти. Идеята е всички салса клубове от града да се съберат за едно голямо парти по случай новата година и да покажат, че могат заедно.

Специален гост на партито беше шеметния Памбос Агапиу, които освен, че се погрижи за доброто настроение на присъстващите и зарадва феновете на горещите ритми с уникални хореографии се развихри и в бурни танци с гостите на хотел „Лайпциг“. Майсторът на латиното се бе превърнал в център на горещи ритми и катализатор на добро настроение. Към грандиозната фиеста се присъединиха танцьори от Pambos Dancing Center, Alejandro ,Casa de Baile, Mariposa, DS Royce , DS Salsa de Cuba, YB Dance Team, професионалисти и аматьори. Танци имаше за всеки – от начинаеши до напреднали. Над 200 салсьори от различни денс клубове се включиха в купона. Всички бяха толкова усмихнати, ритъма на музиката ги беше завладял - танцуваха красиво, енергично, страстно... Всички заедно се въртяха в ритъма на бачата, кизомба, меренге, салса, ча-ча, ...
На партито видимо имаше хора с различна степен на владеене на тънкостите на салсата. За по-новите внимателното следене на стъпките на инструкторите е важен източник на информация и вдъхновение. Така или иначе по-важна в този случай беше емоцията и желанието за забавление. Ресторантът на хотел „Лайпциг“ се превърна в терен на страстните ритми на латинотанците и кубинската музика.

За качественото разбиване се погрижи един от най-обичаните диджей – DJ Борис. Ако сте изпуснали взривяващия салса маратон миналата вечер, то се пригответе за нова доза латино ритми. Всеки петък White Bar събира любителите на горещата музика за поредната главозамайваща нощ под тепето.