Журналист осъди Сюзън Сарандън за дълбоко деколте

Вместо за номинацията на актрисата всички говореха за избора на тоалет

Сюзън Сарандън е уверена, че възрастта не е пречка за дълбоко деколте. Въпреки това, журналистът от Daily Mail Пиърс Морган не е съгласен с нея. Репортерът осъди 69-годишната актриса за твърде откровения тоалет, в който тя се появи по време на церемонията на наградите на актьорската гилдия.

Носителката на „Оскар“ блестеше в бял костюм с панталон на MaxMara, щедрото деколте обаче разкриваше черен сутиен на неизвестна марка, може би освен с дежурния въпрос на червения килим „Какво си облякла?“, заради нея трябва да се добави и „С какво бельо си Сюзън?“. 

"Може ли Сюзън Сарандън да се облече така на погребение? Едва ли – пише Пиърс в профила си в Twitter - Това е доста неподходящо за церемония, на която се отдава почит към паметта на колегите й. Да сме наясно, не изпитвам никаква лична неприязън към Сюзън, която показа гърдите си. Но на церемония за награждаване, разбира се, бюст. "

Много интернет потребители не споделят възгледите на Пиърс и го нападнаха с критики. Обитателите на  Twitter отбелязват, че прекалено много – показва това, което една жена трябва да носи. 

"Иронията е във факта, че никой не коментира номинацията на Сарандън за ролята й в телевизионния сериал "Тайният живот на Мерилин Монро "- пише стилистът Хариет Хал - Защото е много по-интересно да се обсъди нейното тяло.“

Дори синът й – 26-годишният режисьор Джак Робинс, не можа да остане безразличен към стайлинга й.

„Изглежда добре, нали”, каза Робинс на червения килим, сочейки майка си. На въпрос дали приятелите му го закачат за това колко секси е майка му, той отговори: „През цялото време това е всичко, за което говорим – колко гореща е майка ми. Да, харесва ми”.

Сюзън Сарандън беше номинирана от гилдията за женска роля в телевизионен филм или минисериал със „Тайният живот на Мерилин Монро”. Наградата в тази категория спечели Куин Латифа.