Кажете „Обича те” с романтична вечер в хотел „Лайпциг”

Време е да се настроим на тема романтика - на вратата чука празникът на любовта и виното, а ние искаме да го посрещнем с отворени обятия. Във виното е истината и всичко е любов - не ще и дума, че в реалния живот двете популярни сентенции се съчетават и допълват, за да поднесат неповторими изживявания на един специален ден, какъвто е 14 февруари. Точно това ще направят в хотелски комплекс "Лайпциг" на двойния празник - отдавайки необходимото внимание на божественото питие и ще отворят врати за всички опиянени от любов или просто почитащи Св. Валентин.
Все по-малко даваме от времето си, все по-малко даряваме на себе си и забравяме, че това което прави спомените, рядко се намира в подаръчна кутия. Денят на Свети Валентин - 14 февруари, е най-подходящият момент да кажете на любимия човек "Обичам те" няма значение дали ще го направите за първи или за стотен път. За да запалите пламъка на любовта или за да поддържате жива любовната жарава, подарете си неповторими мигове в романтична атмосфера, незабравими емоции, специална романтична вечеря с празнична програма в ресторанта на хотел "Лайпциг", съпроводена от чаша вино ще е чудесен завършек на деня и прекрасно начало на нощта Ви! Изненадайте вашата половинка с изискана вечеря,в елегантна атмосфера със страхотна програма с професионален балет, харизматичен дисководещ, неустоимо меню и разбира се томбола с много романтични награди. Избралите само да празнуват в ресторант "Лайпциг" без пакет с нощувка заплащат 38 лв. за куверт. Тези, които ще се настанят в апартамент, ще имат удоволствието да се насладят и на релаксиращо джакузи с ароматни соли, с каквото разполага всеки един от тях - да си пожелаем на Свети Валентин да бъдем повече интимни!
Няма по-романтичен ден от Свети Валентин и всеки от нас иска да дари на човека до себе си внимание и обич. С нежни думи и цветя не пропускайте възможността на този ден на опиянение на любов и вино да изненадате любимия човек с една незабравима празнична вечер! Дали Свети Трифон е влюбен до уши, или Свети Валентин е пиян от любов - всеки сам решава, но синоптиците съобщиха, че в петък вечер се очаква нечувано от години затопляне. Времето ще бъде спокойно, но страстите доста разгорещени.
Подарете си едно незабравимо изживяване, като отпразнувайте най-романтичния ден в годината с любимия човек в хотелски комплекс "Лайпциг"