Елтън Джон отрече да е закачал бодигарда си

Бивш охранител обвини певеца в сексуален тормоз

Бодигардът Джефри Венингер, който работи за звездата през 2014 година, сега съди Елтън за сексуален тормоз и посегателство. Адвокатът на компанията на изпълнителя „Рокет Ентъртейнмънт Груп” Орин Шнайдер разпространи изявление, в което отрича обвиненията на Венингер и твърди, че охранителят търси начин да изкара пари.

„Необоснованото съдебно обвинение е повдигнато от недоволен бивш служител по сигурността, който иска да получи незаслужено възнаграждение. Тези твърдения са неверни и противоречат на многобройни предишни изявления на същия тъжител. Ние няма да се предадем пред поредната злоупотреба със съдебната система”, гласи комюникето на Шнайдер.

В своя иск Венингер описва три различни инцидента през 2014г., при които твърди, че е бил тормозен от създателя на „Rocket Man”. Той обвинява певеца в това, че е пуснал ръка по панталоните му и се е опитал да го хване за гениталиите, както и да сложи пръст между задните му части. Според гарда звездата му е заповядала „да си извади оная работа” и „да каже здрасти на чичо Елтън”. В друг случай открито хомосексуалният певец извил зърната на Венингер и му казал „Ти, прелестно парче такова”.

Бившият служител твърди, че се е опитал да отблъсне Елтън Джон физически и вербално, но без това да даде резултат, пише ТиЕмЗи. Венингер престана да работи за звездата през септември 2014 година.

 Снимка на Деня

Щрихи от Плевен