Съпругът на Елтън Джон с щедър подарък към приятел

Близките му отношения с Дани Уилямс породиха съмнения за изневяра

Бракът на Елтън Джон и Дейвид Фърниш се пропука по шевовете? Причината за тези спекулации на светските рецензенти е щедър подарък, който 52-годишният Фърниш направи на свой приятел. Става въпрос за 33-годишният треньор във фитнес клуб Дани Уилямс.

Медиите съобщиха, че Дейвид е подарил на мургавия си приятел тристаен апартамент в Южен Лондон, цената на имота е 330 хиляди паунда.

"Фърниш и Дани бяха близки и често се появяваха заедно на различни събития, които се организират от гей обществото - казва източникът. – Елтън рядко присъства на подобни сбирки, защото не е „фен на клуба”, а и в повечето време е по турнета и работи. Дейвид и Дани прекарват много време заедно. Дани е много красив и мускулест мулат. Радва се на голямо  внимание от момчетата. Сега Дани живее в красив апартамент, който Фърниш купи за него и Дани придружава Дейвид когато пътува в чужбина. Едва ли някой, който работи като треньор в залата, може да си позволи да лети до Хавай в първа класа".

Всички се надяват, че между Дейвид и Дани има само приятелски чувства и мускулестият мъжага всъщност няма да се намесва в семейното щастие на знаменитата двойка.