Сайт за запознанства си купи специален остров за изневери

Животът

07-04-2016, 18:32

Снимка:

pixabay.com

Автор:

DobrichUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Сексът Е повод за запознанство

Запознанство в интернет - правила и грешки

Сключват се също и споразумения за конфиденциалност

Специален остров за изневери, който гарантира неприкосновеността на личния живот на клиентите кръшкачи, си купува сайтът за запознанства IllicitEncounters.com. Островчето се намира на 160 км от Портсмут, на южния бряг на Англия, и е осеяно с апартаменти, включващи спалня, трапезария и джакузи.

Клиентите на агенцията ще бъдат превозвани до него с хеликоптер, за да им се гарантира, че никъде няма да се срещнат с любовника или любовницата си освен на острова.

По този начин се премахва и вероятността законната половинка да се усъмни в нещо, ако намери следи от билети за влакове и автобуси или забележи големия скок в километража на автомобила. Компанията дори планира да слага превръзка на очите на клиентите си, така че местоположението на острова да остане в абсолютна тайна, пише profit.bg.

Ще се сключват също и споразумения за конфиденциалност. Говорителят на IllicitEncounters Кристиан Грант обяснява: "Всичко, което трябва да направите, е да се измъкнете за" бизнес пътуване“, а останалата част оставете на нас. Това, което се случва на острова, остава на острова“.