Анита Мейзер нахрани Коста Рика с пълнени чушки и мусака (видео)

Носителката на титлата Mrs. Bulgaria сюрпризира костариканците с вкусна българска храна

Притежателката на най-пищната силиконова гръд в България - Анита Мейзер прослави българската кухня в далечна Коста Рика. Повече от година известната българка развива успешен туристически бизнес в тропическата държава.

Наскоро тя открила любимия си ресторант в екзотичната страна. Заведението предлага само и изключително храна от екологично чисти продукти. Освен това собствениците на LaFeria Том и Виктория всяка седмица канят гост Шеф готвач, който сюрпризира гостите и местните с уменията си.

Тази седмица клиентелата на скътания в джунглата на Коста Рика ресторант беше приятно изненадана от „Шеф“ Анита Мейзер с типично български специалитети.

Без да претендира за гурме майсторство госпожа Мейзер реши да включи в менюто за вечерта българска шопска салата, пилешка супа, пълнени чушки, мусака, кюфтета на скара и дори крем карамел, които определено допаднаха на гостите и собствениците Том и Вики.

Следващата седмица сексбомбата Мейзер се прибира в България за да журира конкурс за мъжка красота. Самата тя вече има богат опит в подобни спектакли. Тя беше българска представителка на конкурса Mrs. World 2014 година, получи правата за провеждането на конкурса в България, а на тазгодишното съревнование за най-красива омъжена дама беше част екипа на световния финал в проведен в Китай, където отговаряше за най-важната част от шоуто – достойното представяне на кандидатките в конкурса.

На 17-ти май Анита планира да отпразнува рождения ден на може би една от най-известните котки в България, нейната бяла персийка Долче.