Пет холивудски актьори започнали кариерата си с порно

Някои от тях се срамуват от миналото си, други не съжаляват изобщо

Известно е, че не всички холивудски звезди се гордеят с началото на кариерата си. Ето пет добре познати имена, чиято актьорска кариера започва с порно индустрията.

1. Камерън Диас е само на 19 години, когато участва в еротичния филм "Тя не е ангел." Диас позира по бельо и бие партньора си камшик. По-късно, когато актрисата се прочу, тя се опита да се отърве от всички копия на филма, но не успя. След години Камерън се снима във филма „Домашно видео“, който до голяма степен повтаря историята й.

2. Арнолд Шварценегер, който сега е уважаван политик е започнал кариерата си с доста съмнителни снимки. Той е позирал за еротични списания за гей мъже, макар че сега говори против еднополовите бракове.

3. Мат Лебланк се снима в еротична драма, където прави секс с момичета в асансьор и на задната седалка на кола. Два месеца по-късно, актьорът е поканен в поредицата "Приятели", която му донесе световна слава. Трябва да се отбележи, че в един епизод на "Приятели" героят на Лебланк случайно попадна в бизнеса с порно.

4. Джеки Чан - основната изненада на нашия списък. Чан се появява в целия си блясък в китайски порнофилм, където показа мъжкото си достойнство в целия му "блясък" и дори прави секс с актрисата Линда Чу. По-късно, актьорът призна, че е снимал порно и не съжалява.

5. Силвестър Сталоун се снимал в порнофилм от отчаяние, печелейки 200 долара за участието си. В интервю, той споделя, че по това време е можел или да прави обири или да започне да снима филми за възрастни.