Изневяра с фризьорка разби семейството на Ози Озбърн

Съпругата му Шарън го изгонила от общия им дом след бурен скандал

Рок семейството Озбърн се разделя след 34 години брак. Световните медии гръмнаха с новината, че съпругата на Ози Озбърн, Шарън, го била изгонила от домашното огнище, след като се сдобила с доказателства, че фронтменът на "Блек сабат" й бил изневерил със звездна фризьорка, съобщава в. "Дейли мирър".
Виновна за разразилата се семейна драма се оказала 45-годишната коафьорка Мишел Пю, която се грижи за прическите на Дженифър Лопес, Алиша Силвърстоун и други знаменитости.
Шарън Озбърн хванала натясно половинката си и му казала, че има неопровержими доказателства за изневярата му, за която подозирала от известно време.
Последвал бурен скандал и Ози се изнесъл, като приятелите му се опасяват той да не посегне отново към алкохола и наркотиците.
След като бил прокуден от семейното жилище, певецът се настанил в хотел в Ел Ей. Но продължавал да поддържа връзка с децата си. Бракът му с Шарън ще навърши 34 години през месец юли. Връзката на двойката винаги е била съпътствана със скандали.
Ози и Шарън имат три деца - Ейми, Кели и Джак. Шърън се запознава с певеца, на 18-годишна възраст, по онова време баща й, Дон Ардън, е бил мениджър на "Блек сабат".
Когато Ози бива прокуден от бандата през 1979 година, Шарън започва да излиза с него и му става мениджър в качеството на соло изпълнител. Три години по-късно, през 1982 г., двамата сключват брак в Мауи на Хавайските острови.