Ози проговори за „изчезването“ след скандала с Шарън

Двамата се разделиха след скандал през уикенда

Медиите в Калифорния съобщиха за изчезването един от основателите на британската банда Блек Сабат – Ози Озбърн, а информацията бързо бе преписана от останалите по света. Според Fox News Channel, той е изчезнал след скандал с жена си Шарън. Отбелязва се, че заради кавгата двойката се разделя след 34 години брак. Въпреки това, британският музикант скоро се появи и коментира слуховете.

Според Fox News, Шарън научила за връзката на 67-годишният Озбърн с 45-годишната Мишел, която работи като фризьорка в салон за красота в Лос Анджелис. В резултат на тази информация съпругата изритала певеца от семейната им къща, след което той се настанил в Бевърли Хилс Хотел и повече не бил видян.

Децата на музиканта Джак и Кели не намерили баща си в хотела. Както Fox News отбелязва, приятелите на рок звездата се опасяват, че той може отново да се върне към алкохола и наркотиците.

Самият Ози в интервю за новините на канал E! отрече слуховете, че отново има проблем с пиенето.

"Трезвен съм от три и четвърт години. През това време не съм пипал никакви наркотици, нито алкохол, никакъв, съобщения, че отново пия, са напълно неверни.", - каза Озбърн.

През 2013 г. излезе книга, в която Шарън Озбърн разказа как накарала мъжът си най-накрая да преодолее пристрастяването към алкохола и наркотиците, искайки развод. Ози и Шарон се женят през 1982. Двойката има три деца.