Кейт Мидълтън не иска децата й да общуват с простолюдието

Говори се, че херцогинята контролирала строго обкръжението на малкия принц Джордж

Всички отдавна знаят, че Кейт Мидълтън е един от най-либералните и близо до народа представител на кралското семейство на Великобритания. Но статута е си е статут. Съпругата на принц Уилям никога не си позволява да фамилиарничи с поданиците си и учи на същото децата си принц Джордж и малката принцеса Шарлот.

Наскоро потребителите в мрежата обвиниха Кейт, че се опитва да предпази децата си от комуникация с децата на обикновените граждани на Великобритания. Над това заключение тласна хората поведението на херцогинята по време на церемония по откриването на детска площадка в Лондон. Очевидци съобщиха, че представителката на кралското семейство със своя син се стараела да запази известна дистанция от хората, като приятелски и учтиво се усмихвала на всички. А когато едно местно дете се приближило към Джордж тя веднага го дръпнала настрана.

Според анонимен източник, близък до Кейт, въпросът далеч не опира до безопасността на  кралските особи. Според вътрешния човек, Кейт е привикнала да контролира всичко, и вече учи сина си на факта, че обкръжението му ще зависи изцяло от решението й. "Тя е много внимателна при избора на приятелите на сина си. Катрин също почти никога не води Джордж на публични събития ", каза източникът.

Въпреки това, други потребители на интернет смятат, че слуховете силно противоречат на реалността. Както е известно, малкият Джордж ходи в най-обикновена детска градина. И фотографите често го засичат с майка му.