Бранджелина си купиха къща в Майорка (снимки)

Новият имот е струвал 3,8 милиона долара

Въпреки постоянните клюки за предстоящ развод, Брад Пит и Анджелина Джоли доказаха противното с новата си придобивка. Най-обсъжданата двойка в Холивуд инвестира в ново имение на испанския остров Майорка.

Пит се влюбил в мястото по време на снимките на новия си филм "5 секунди тишина" („Allied“). Островът се оказал още по-запомнящ се за актьора заради инцидента, при който той спаси момиченце от премазване сред тълпа фенове, която искала да го поздрави. Докато актьорът приветствал почитателите си в Лас Палмас, той забелязал, че сред множеството има малко момиче, притиснато до оградата. С помощта на телохранителите си извадил детето от опасната ситуация.

"Брад Пит остана впечатлен от природата на Балеарските острови, затова се свърза с нас да му намерим къща в Майорка", съобщи пред "Дейли Мейл" брокерът на актьора Алесандро Порто.

В новата си къща от 900 квадрата Брад и Джоли са инвестирали 3.8 милиона долара. Вилата разполага с 8 спални, които ще са напълно достатъчни за голямото им семейство, огромна градина и басейн.

ГАЛЕРИЯ със снимки от къщата на Джоли и Пит в Майорка вижте ТУК!

Анджелина Джоли и Брад Пит имат имоти по цял свят. Най-скъпото им имение е това във Франция, оценено на 60 млн. долара. Двамата обаче печелят доста от розето произвеждано в тяхното шато „Миравал“