Деп, Шийн и Кейдж са в списъка на холивудска сводница

Сред клиентите на американската Маман са още Били Айдъл, Мик Джагър, Марио Андрети и шейх Султан бин Абделазиз

Американският портал Radar Online публикува списък на холивудски звезди използвали по различно време услугите на една от най-известните сводници в Лос Анджелис – Хайди Флейс. Читателите на изданието бяха силно шокирани да видят в списъка имената на актьори като Джони Деп, Никълъс Кейдж и Джак Никълсън. Холивудската Маман е записала още имената на известни спортисти, политици, музиканти и бизнесмени.

Например, до услугите на Хайди са прибягнали музикантите Били Айдъл и Мик Джагър, както и състезателят от "Формула-1" Марио Андрети и дори арабският шейх Султан бин Абделазиз.

Единственият, който призна, че наистина е ползвал ескорт услуги, е не друг, а Чарли Шийн. Звездата от сериала "Двама мъже и половина" бе принуден да разкаже за своите приключения, когато Хайди бе призована в съда по обвинения за пране на пари и укриване на данъци. Тогава стана ясно и какви са цените за една нощ с момиче на повикване работещо за Флейс - от хиляда до 3 милиона долара. Въпреки това, както изглежда, звездните клиенти не са се стискали и са харчили за удоволствията си когато решат да разпуснат.

"Когато пълния списък с клиенти на Хайди Флейс бъде публикуван, това ще стане сензация. Сигурен съм, че ако тази жена запише името на някой мъж в дневника си, то кариерата му приключва"- признава един от източниците на сайта, пожелал анонимност.

Между другото, Джони Деп и сега е ангажиран в процеса за развод с Амбър Хърд, двамата също обилно захранват жълтата преса със скандали. Съпругата на звездата вече заяви, че за брака с Деп, който я биел ще поиска половината от богатството му.