Седем звезди потърпевши от известността си

Разорение, досадни фенове и дори опит за покушение, какво ли не се налага да преживеят известните личности

Мислите си, „те са богати, известни, красиви, обичани и желани, толкова ми се иска да съм на тяхно място“… Но това е само едната страна на монетата. Много често не виждаме, не чуваме или не предполагаме, какви проблеми носят със себе си тези на глед толкова добри и щастливи преимущества поднесени на тепсия от съдбата пред прочулите се звезди. Ето как някои много известни хора пострадаха от своята популярност:

Никълъс Кейдж

По време на кариерата си, той е спечелил повече от сто милиона долара. На такъв доход могат да завидят много филмови звезди! Кейдж бързо привикна към луксозният живот, той безразборно си "напазарува" стари замъци, самолети, яхти ... И в крайна сметка фалира. Всички скъпи движими и недвижими имоти на актьора силно се обезцениха по време на кризата. Поради това сега той буквално пести от вода и храна.

Ким Бейсинджър

И тази красавица веднъж попадна във финансова дупка. През 1993 г., филмовата компания Main Line Pictures съди блондинката за неизпълнение на договор, актрисата бе глобена с около девет милиона долара. Въпреки това, след като Ким обяви фалит пред властите, двете страни  успяха да се споразумеят за плащане само на част от дълга 3.8 милиона долара.

Майк Тайсън

Легендарният боксьор, също успя веднъж да се докара до фалит, похарчвайки всичките си пари за имения, бижута, скъпи коли ... и бенгалски тигър, Майк фалира и затъна в огромни дългове. За щастие, той успя да се измъкне от тази ситуация доста бързо и след това финансовото му състояние се подобри.

Памела Андерсон                 

През 2012 г. бе съобщено, че звездата на "Спасители на плажа" буквално е затънала в дългове. С цел по някакъв начин да се задържи на повърхността, актрисата трябваше да продаде къщата си, която струвала тогава 8 милиона долара.

Уесли Снайпс

Заради собствената си алчност и глупост, той не само загуби своето имущество, но и полежа в затвора. Убиецът на вампири Блейд, се опита да укрие данъци, подавайки декларации с невярно съдържание, избяга от щатите опитвайки се да се скрие от закона, но след това се върна и прекара няколко години зад решетките.

Тони Бракстън

"Жената банкрут" - така Тони бе наречена в пресата. Животът й е низ от непрекъснати възходи и падения. Тя, ту напуска сцената, след това отново се завръща. Тя често изпада в сериозни задължения, а после стабилизира финансовото си състояние. Развод, болно дете и постоянни лични несполуки ... Освен това за мнозина тя си остава изпълнител е един-единствен хит – уви, за един музикант това е най-голямото поражение.

Сергей Филин

През януари 2013 г., артистичният директор на балета на Болшой театър е нападнат с особена жестокост. Неизвестен хвърля киселина в лицето на Сергей. За евентуална причина се предполага завист и желанието да се оваканти поста му. Сергей претърпява голям брой операции за възстановяване на зрението. В крайна сметка той успява да се върне на работа.

И това ако е живот...