Рапърът Тимати разби носа на почитателка (видео)

Инцидентът станал по време на концерт в Екатеринбург

По време на концерт на известният руски певец Тимати в Екатеринбург се случи необичаен инцидент. Тимати раздавал бутилки с квас на почитателите си и проявявайки невнимание счупил носа на един от тях.

Известен рапър Тимати отново се оказа в центъра на скандала. Този път, причината за това е неговата небрежност, заради която той случайно счупи носа на своя почитателка.

Това се случило по време на концерт в Екатеринбург. Тимати раздавал безплатни половин литрови бутилки квас на всички присъстващи или по-скоро хвърлял шишетата към публиката си от сцената. Той се опитал да го направи внимателно, но въпреки това една бутилка ударила в лицето момиче, така без да иска Тимати разбил лицето на момичето и счупил носът й, съобщава портал 66.ru.

От дирекцията на Дома на културата, където концертът се е състоял, казват, че не знаели за инициативата на Тимати. "Това, което се е случило в действителност за нас е голям шок. В момента се прави всичко възможно, за да се поправи тази ситуация. Тя (жертва – бел.авт.) не е предявила все още никакъв иск. Ние сме в комуникация с родителите й а също разговаряме и  с Тимур (Тимати бел. авт.). Ясно е, че щетите са причинени от изпълнителя, но как ще процедираме в тази ситуация, ще решим по-късно ", съобщават от институцията.

Ръководство на Домът на културата провежда редовни срещи с родителите на пострадалата. Размерът на обезщетението за морални и материални щети все още не е известен.