Анадолу Медицински Център – референтен център в здравеопазването

„Предоставяме медицинско обслужване от световен стандарт и се стремим да повишим качеството на живот на нашите пациенти“.

Анадолу медицински център има отлични постижения в областта на онкологичното лечение със съвременни технологии (PET/CT, IMRT, Cyberknife, TrueBeam и др.). Тези водещи програми се провеждат от екип квалифицирани лекари с международно признати образование, квалификация и опит. Към комплекса са обособени Център за трансплантация на костен мозък, Център за лечение на рака на гърдата и др. специализирани звена.

Успешните резултати са в основата на признанието, което получава в региона и света. Анадолу медицински център е класиран в „Топ 10 болници в света” на популярното списание „Healthcare Global”, което оценява институциите, предоставящи най-добрите здравни услуги в световен мащаб.

Анадолу Медицински Център работи в стратегическо сътрудничество с Johns Hopkins Medicine International от 2005 година досега. Акредитиран е от Международната обединена комисия (Joint Commission International – JCI), сертифициран е от Европейската асоциация по медицинска онкология (ESMO) и „Болници – приятели на бебето“ (BFH), по ISO 9001-2000, ISO 14001, OHSAS 18001.

Иновативните и интегрирани медицински услуги се основават на подход, фокусиран върху всеобхватна грижа за пациента. Към всеки пациент се прилага мултидисциплинарен подход на лечение спрямо конкретния случай.

Всеки пациент се лекува с най-голяма всеотдайност от експертен екип от здравни специалисти. Приоритети в грижата за пациента са безопасност, комфорт и подкрепа на всички етапи от лечението.

Анадолу Медицински Център предлага различни Скрининг програми за ранно диагностициране на най-често срещаните заболявания при деца, мъже и жени, ръководители, под 39 години, от 40 до 64 години, над 65 години и специални програми за пушачи, за кардиологични заболявания, онкологични заболявания, инфекциозни заболявания, ревматологични заболявания, за изследване на костите, за нарушения на съня, за памет, за алергии, anti-aging програма.

Безспорно ценно е безплатното второ медицинско мнение за диагноза и лечение на база предоставени изследвания, което можете да получите от експертите на Анадолу Медицински Център.

Разположен в спокойна крайбрежна област, Анадолу Медицински Център е далеч от шума на града, но достатъчно близо до него. За да се улесни престоя на пациентите, към центъра функционира хотел с над 80 легла, разположен в рамките на медицинския комплекс.

Анадолу Медицински Център обслужва пациенти от над 30 страни от цял свят. На разположение на чуждестранните пациенти денонощно и безплатно работят преводачи на роден език. Международният отдел предоставя  безплатен транспорт от/до летището, както и всички услуги, свързани с улесняване на настаняването и престоя в Центъра. От 2016 години посетителите, които ползват медицинските услуги на Анадолу Медицински Център, от основен медицински преглед до лечение на сериозни заболявания, могат да спестят 50% от стойността на самолетния си билет от Turkish Airlines.

За повече информация и първокласно здравно обслужване, свържете се с международния отдел на Анадолу Медицински Център (www.anadolumedicalcenter.bg) или регионалните представителства за България (www.anadolubg.com).Снимка на Деня

Златна есен в парк "Кайлъка"