Наследникът на Принс е затворник, получава 300 млн

Патрик се свързал с баща си приживе и после споделил благата вест в мрежата

Изисканият и елегантен поп идол Принс вероятно би бил ужасно разстроен, че единственият му наследник е шумен побойник. Единственото общо между световно признатата звезда на рок сцената и рецидивиста е, че и двамата са пристрастени към наркотиците. Те убиха Принс и прекършиха живота на неговият наследник.

Разбира се, след смъртта на артиста отвсякъде достигаше информация, че той има наследници, освен сестра му Тайка Нелсън, която доскоро твърдеше, че всички милиони на певеца, неговите имоти, както и правата върху песните и записи му й се полагат по право.

Предполагайки подобен развой на събитията, съдебните експерти са запазили кръвни проби от Принс преди кремацията на певеца. Те направиха стотици ДНК тестове, подсмихвайки се иронично на „златотърсачите“.

Но повярвайте  не им е било до шеги, когато един от биоматериалите съвпада с данните на Принс. Патрик Казънс заявил, че артистът е негов баща, направил си тест и той потвърдил думите му. 

Наследникът оказва се не е зелен – на 25 години е осъден за трафик на кокаин, на 27 - хероин, кражба на коли, незаконно притежание на оръжие, побой над приятелката му - с една дума, той е живял, колкото и както може, без помощта на баща си. 

Новината, че той е щастливият притежател на печелившия билет, заварва Патрик в затвора, където той отново изтърпява наказание за употреба на огнестрелно оръжие при нападение.

От къде се взе този син? 

Оказва се, че през 1976 г., майка му и бъдещата суперзвезда имали кратък романс. Марша Хенсън (бившата любовница на Принс) е решила да покрие историята от своя син, но някак си признала през изминалата година. 

След това, Патрик решил да се свърже с баща си и в своя Facebook, пише радостно съобщение - "Ура, Принс е мой баща". Това означава, че поп идола е научил за детето си преди смъртта и признава съществуването му.