Странните домашни любимци на звездите (снимки)

Селекция от най-необичайните животни, които знаменитостите решават да отглеждат

В любовта към необикновеното няма нищо странно, особено ако за това има достатъчно пари. На времето Салвадор Дали гледаше мравояд, а Елвис Пресли - кенгуру. В къщите на съвременните знаменитости също може да се срещнат животни, които не се виждат във всеки зоопарк.

Арнолд Шварценегер

"Кажи ми какво е твоето животно, и ще ти кажа какъв си" - тези думи едва ли може да се използват по адрес на актьора и многобройните му животни. Освен котки и кучета в къщата на здравеняка Арни живее и пони. Шварценегер често споделя закуската си със своите домашни любимци. Веднъж той дори публикува в своя Instagram снимка с един от тях, като отдолу написа: "Ако някой от вас е забелязал, че съм отслабнал, виновна е Уиски. Всяка сутрин тя краде от закуската ми ... "

Майли Сайръс

Певицата е известна с любовта си към кучетата, но веднъж в дома й се появи един по-необичаен домашен любимец – мини прасенце. Обикновено на снимките с домашните си любимци Майли не изглежда агресивна както са свикнали да я виждат в обществото, а мила и добра. 

Въпреки това, една снимка с мини прасенцето ядоса последователите на певицата и те вдигнаха врява в Instagram. Картинката показва копито на животното, покрито с червен лак за нокти. Повечето хора смятат, че Майли може да умори животното с необичайно острия за него мирис на лак.

Парис Хилтън

Следвайки примера на тази звезда блондинките по цял свят започнаха да носят чанти с кучета джуджета. Въпреки своя отряд от кученца Чихуахуа, веднъж хотелската наследница се показа с необичайно животно - кинкажу. Този домашен любимец от семейство енотови е вид миеща мечка, застрашена от изчезване и името й се превежда от езика на Централноамериканските индианци като "медена мечка". 

От богата си стопанка странното същество получи името Бейби Лов и колие с диаманти. И все пак никой лукс не може да замени родните гори на малкото мече. Животното ухапа собственичката си и затова бе върнато в родния си дом, а Парис Хилтън трябваше да се ваксинира срещу тетанус.

Сестри Кардашиян и майка им Крис Дженър

Веднъж момичетата се замислили, че прекалено дълго майка им не е изпитвала радостта от майчинството. За да си припомни отново грижите за бебето, на Крис й подариха бебе шимпанзе. Жената се оказа много доволна от подаръка. Маймунчето бе кръстено Сузи и веднага бе записана като сестра Кардашиян. Нещо повече, Сузи също се превърна в звездата на телевизионното шоу на семейството.