Арнолд ще снима сериал за младостта си

Все още не е ясно коя мрежа ще излъчи шоуто

Телевизия CBS започва подготовката на осем серийната драма Pump, посветена на културизма. Продуцент на тв проекта и изпълнител на една от главните роли ще бъде Арнолд Шварценегер, пише The Hollywood Reporter.

Шоуто разказва за формирането на съвременната култура на бодибилдинга и фитнес индустрията. Действието в сериала ще се развива през 1970 г. във фитнес салона Pump в Лос Анджелис, където Шварценегер е тренирал като млад.

Телевизионна мрежа, която ще се излъчва шоуто, не е определена. Отбелязва се, че през 2013 г., Шварценегер е продал правата за сериала на кабелния канал Showtime, който после е прехвърлен към он-лайн платформата Hulu. Въпреки това, снимките на шоуто не са започнали.

Кой ще има правата за излъчване сеге, ще определи агенция САА, която представлява интересите на актьора.

Арнолд Шварценегер е американски културист и актьор от австрийски произход, политик от Републиканската партия, бивш губернатор на Калифорния. Седемкратен носител на титлата "Мистър Олимпия". Играе главни роли във филмите "Конан Варварина", "Бягащият човек", "Red Heat", "Зов за завръщане" и във филмите Терминатор.