Чък Норис предрича разпад на Щатите

Екшън легендата призова за отделяне на Тексас като независима държава

Американският актьор и майстор на бойните изкуства Чък Норис е известен като дългогодишен противник на демократите. В тази връзка, той естествено се страхува, че ако на изборите спечели Демократическата партия, Хилъри Клинтън ще бъде първата жена президент и разпадането на САЩ е неизбежно, пише Popcornnews.

Своето мнение за президентската надпревара Чък Норис представя в статия за портала WND. В речта си, звездният екшън боец призовава съратниците на милиардера Доналд Тръмп за единство и тогава победата в президентската надпревара ще бъде тяхна, в противен случай, ако демократите дойдат на власт, ще се унищожат и разрушат всичко, което остава от Щатите.

Интересното е, че Чък Норис не за първият път си позволява наистина радикални, актьорът каза по-рано, че жителите на Тексас може да създадат независима държава в щата. Според Норис, след като правителството на САЩ ги разочарова, с което предизвика икономически спад в страната, Тексас може да претендира за самостоятелност. Актьорът е уверен, че може да бъде идеалният кандидат за президент на новата независима държава.