Хилъри Клинтън цитира рапър в речта си

Кандидат президентът използва имена на песни на Лил Уейн

Фенове на американския рапър Лил Уейн чуха фраза на любимия си рапър по време на речта на Хилъри Клинтън, изнесена на конгреса на демократите.

Клинтън стана първата жена в историята на САЩ, която официално бе номинирана за кандидат-президент на една от водещите политически партии в страната.

Коментирайки кандидатурата си тя каза на конгреса: "Когато тавани небесатат става границата" (“When there are no ceilings, the sky’s the limit”).

Две части от тази фраза са известни на феновете на рапъра от заглавията на неговите микстейпове. Това са сборни колекции от 2009 г. и 2015 г. (No ceilings и No ceilings 2). От друга страна, заглавието на една от неговите песни е The Sky’s the Limit.

Фенове на Уейн в Twitter се чудеха дали творбите му са цитирани случайно. Някои също така пишат, че фразите са различни на английски език и по тази причина е малко вероятно Хилъри да си спомни и комбинира фразите на 33-годишния рапър.

По-късно рапърът отговори на изказването на кандидата на Демократическата партия за президент: "Давай, Хилъри! Чух те."Снимка на Деня

Златна есен в парк "Кайлъка"