Откриват на 23 август "Селското стопанство и всичко за него"

Това издание ще бъде разположено до хиподрума

Международното изложение „Селското стопанство и всичко за него”,  ще се проведе от 23 до 27 август 2016 г. на адрес бул. „25 септември”, Добрички хиподрум /Варненски път/ гр. Добрич.

Ще участват фирми предлагащи: едрогабаритна и малогабаритна техника, машини и съоръжения за животновъдството, селскостопански инвентар, сушилни инсталации, техника за почистване, сортиране, обеззаразяване на семена, препарати за растителна защита, семена и посадъчен материал, масла и смазочни материали, автомобили, банки и специализирана литература. Директно участие са потвърдили фирми от Румъния, Турция и Гърция. Това е сигурен знак, че панаирът доказва, че житницата на България – Добруджа, е център за представяне на най-новите технологии, машини и съоръжения за селско стопанство, както и постиженията в земеделието.

Тази година Добрички панаир отделя специално внимание на отдел животновъдство. Ще бъдат представени елитни  породи животни – овце, крави, коне, както и продукти от тях.

Сред поканените гости са Министър на земеделието и храните, Изп.директор на ДФ Земеделие, Областен управител на гр. Добрич, Кмет на гр. Добрич, Народни представители на Добричка област и посланици на различни държави.

Официалното откриване е предвидено за 23 август 2016 г. от 10:00 ч.

На официална вечеря ще бъдат връчени наградите на Добрички панаир АД.