Вин Дизел напусна снимките на „Бързи и яростни 8“

След скандал с колегата си Дуейн "Скалата" Джонсън

Актьорът Вин Дизел е напуснал снимачната площадка на "Бързи и яростни 8" след като  работил над една от сцените с Дуейн "Скалата" Джонсън, съобщава TMZ.

Както посочва изданието, няколко минути след като режисьорът дал сигнал за край на снимките  Дизел събрал багажа си и казал: "Татко ви оставя оставя". Посочва се, че актьорът е завършил работата си в проекта. В същото време Джонсън трябва да приключи снимките си в четвъртък, а като цяло лентата ще бъде завършена следващата седмица.

За какво точно са се скарали актьорите все още не е ясно. Източници на изданието заявиха, че Джонсън се дразнел на някои творчески решения на Дизел, който е съ-продуцент на лентата.

На 9 август Джонсън публикува пост във Facebook, в който нарича колегите си в "Бързи и яростни 8" страхливци и тъпаци. В поста не се уточнява за кого точно става въпрос. По-късно се оказа, че гневът на актьора е предизвикан от Вин Дизел.

Поредицата "Бързи и яростни" е най-печелившият проект на Universal Studios. Всички части са  спечелили общо в боксофиса повече от 3.8 милиарда долара, само 1,5 милиарда, събра седмия филм. Дизел се снима в по-голямата част от поредицата, а Джонсън се присъедини към проекта в петата й част.