Роби Уилямс пя на руска сватба в пражки замък (снимки)

Като в истинска приказка се омъжиха Виктория Сардарова и Антон Антонов

Дъщерята на руския петролен магнат Рашид Сардаров - Виктория се омъжи за бившия шеф на охраната известен московски клуб Антон Антонов. 

Великолепното тържество се проведе в древен замък в чешката столица Прага, съобщават руските медии. На празника бяха поканени стотици гости от Москва, както и известния британски певец Роби Уилямс.

Сватбено тържество в пражкия замък беше далеч от обичайните социални събития. Въпреки това, посетителите трябваше да се подготвят за този празник, тъй като беше нестандартно: На всяка покана е било написано дрескод Total Black (чисто черно).

На входа гостите посрещаха напоени с фалшива кръв момичета със страховити зъби. диригент: Сред тези, които дойдоха да поздравят влиятелната фамилия по радостния повод бяха диригентът Владимир Спиваков, пианистът Денис Матушев, сопраното Хибла Герзмава, дизайнерката Изет Хаджиева, ресторантьорът Антон Табаков със семейството си, както и "ангелът" на Виктория Сикретс Сара Сампайо.

Голямата изненада на вечерта бе британската поп звезда Роби Уилямс.

Бащата на булката Рашид Сардаров е включен листата на "500-те най-богати хора на Русия" с капитал от  100 млн. долара. Фамилия Сардарови имат имот в австрийския планински район Долна Австрия разположен на 500 хектара и оценен на 25 милиона евро. Имотът е оградено с висока ограда със златни инициали RS на портата. През 2009 г., в разгара на икономическата криза, за рождения ден на съпругата си Мариана, Сардаров покани сър Елтън Джон. За визитата на Кавалера на Ордена на Британската Империя на бизнесмена  му се наложи да плати 1.5 милиона.