18+ Невръстен милиардерски внук засне порно (видео)

Булевард

13-08-2015, 14:30

Автор:

Елза Парини

Всичко от Автора

Още по Темата:

Русия си прибира нефтено предприятие от олигарх

Николета: Тайният ми любовник не е турски олигарх, а арабски шейх

Италия конфискува имоти за 30 млн. евро на близък до Путин олигарх

Руски олигарх си купи най-скъпото жилище във Великобритания

Синът на Абрамович си търси гадже в сайт за запознанства

Роман Абрамович чака трето дете от Дария Жукова

Абрамович купи този хотел в Тел Авив за 25 милиона

Роман Абрамович си купи хотел за 25 милиона долара (ВИДЕО)

Холивуд прави филм за Абрамович и Березовски

Рецептата за успех на Роман Абрамович

Внукът на Тодор Живков- Тодор Славков, се впуска в предизборната надпревара

Намериха мъртъв внук на петролния магнат Жан-Пол Гети

Осъдиха внук на Цар Киро да плати 156 000 лв. данъци

Ексклузивно: Емануела роди първия внук на братя Диневи

Според него било социален експеримент

Специално порно парти си спретна 16-годишния внук на руски милиардер Григорий Мамурин, съобщи ren.tv. Той стана известен през май, когато накара срещу 250 евро момичета да се разхождат голи в московски парк или да пият урина.

Милиардерския наследник  оправда постъпката си с думите: "Това беше постановка и социален експеримент. Приятелите ми и аз искахме да проверим на какво са готови хората за пари. Останалите ни хулиха и погледнаха негативно към това, което се случва в историята на нашия филм. Подкрепям мнението си. Парите не решава всичко. Ако няма подходящо възпитание парите правят човека маймуна с портфейл. Бих искал да се извиня на онези, които са обидени от моят социален експеримент".

Григорий е внук на олигарха Игор Неклюдов, забогатял в Далечния Изток. Майката на Григорий Мамурин пък има мрежа от фитнес-центрове в Хабаровск. След разлазилият се скандал около видеото в парка Горки, дядото, който не обича публичността, разпореди внучето да се прибере в Хабаровск и да учи в къщи под зоркото му око.

Новата изцепка на тийнейджъра е била режисирана от скандалния фотограф Александър Маврин, нашумял с фотосесиите на пестеливо облечени красиви девойки.
Видеото, качено от Григорий в мрежата, е изпълнено в стила на нетрадиционните сексуални отношения и силно клони към варианта БДСМ. На него се вижда как все още учещият в гимназия тийнейджър пуши скъпа пура, пие класно уиски и унижава красиви девойки, поливайки ги с шампанско.

Шампанското е от най-скъпата марка „Кристал”, бутилка от него струва 20 хиляди рубли, а за снимките е нает президентският апартамент в хотел Mamaison, който струва 52 хиляди рубли на вечер.