Руската телевизия отговори на изискванията на Линдзи Лоън

Вместо 650 й предлагат 10 хиляди долара

Руският телевизионен „Първи канал“, който наскоро покани скандалната актриса Линдзи Лоън в предаването "Пусть говорят" ("Нека говорят"), е предложил вместо 650 хиляди паунда, които искаше тя за интервю, 10 хиляди долара, съобщава Life.

В писмото си до агента на актрисата, представителите на телевизията казват, че това е максималния хонорар, който са получили за участие в програмата други звезди, като Жан-Пол Белмондо, Наоми Кембъл, Хю Грант и др.  Организаторите на токшоуто отказват също да осигурят частен самолет, като предлагат на американката да лети първа или бизнес класа като разходите поема канала.

За останалата част от условията, Първи канал е готов да отговори на нуждите на Лоън настанявайки я в луксозния хотел Ritz Carlton, личен гримьор и фризьор, както и един-двама бодигарда. Що се отнася до едногодишната виза тук, за съжаление, "това зависи от консулството, но ние ще се опитаме да намерим решение.", казват продуцентите.

Алтернативно, представителите на канала, предлагат на Линдзи Лоън и друга опция. 

"Наясно сме, че посещението в Москва изисква от личното време на Линдзи Лоън, така че ние имаме и друго предложение - се казва в писмо до актрисата . - Нашият телевизионен водещ може да дойде при нея по всяко време и във всеки град за интервю, чийто детайли сме готови да обсъдим. Руските зрители са много заинтересовани от историята на Линдзи, особено с оглед на факта, че тя пострада от насилието на Егор Тарабасов" (гледайте видео от случилото се по-долу).

В писмото не се споменава и дума за срещата с Владимир Путин, която както беше съобщено също бе част от условията на Линдзи Лоън.

Линдзи и Егор в своите щастливи моменти

Видео уловило "сложните" отношения на двойката

Наскоро стана ясно, че годеникът на Линдзи Лоън се опитал да я удуши.