Джоли направи неочакван подарък на Пит за годишнината им

На 23 август Бранджелина отбелязаха две години от сватбата си

В последните дни на месец август, 41-годишната Анджелина Джоли и 52-годишният Брад Пит отпразнуваха две-годишнината от сватбата им, която се нарича „хартиена сватба“, пише „Комсомолская Правда“.

Обикновено най-ярката холивудска двойка си разменя оригинални подаръци. Например, преди време Джоли подари на съпругата си остров с формата на сърце. Какво ще е този път? Предполага се, нещо оригинално?!

И така се е случило. За помощник Джоли взела първородната си дъщеря Шайло. Заедно двете тръгнали към магазин за подаръци. По пътя те срещнали две малки момчета, които се опитвали да продадат огромно плюшено мече, явно и такива неща се случват по улиците на Лос Анджелис – деца стоят на пътя и продават своите играчки.

Джоли не усъмнила и за секунда - огромно плюшено мече – точно това е, за което отдавна мечтае Брад Пит. Купила играчката за сто долара, снимала се със смаяните от радост момчета и щастлива, и най-важното, не с празни ръце, се прибрала у дома. В Инстаграм профила на семейството има публикуван клип, на който се вижда как децата и Анджелина се мъчат да натъпчат огромният мечок в багажника на колата.

А у дома я очаквали любимият й съпруг, синове и дъщери. След като решили проблема с подаръка, Анджи и Брад бързо оставили дечурлигата в ръцете на родителите на Пит и самите те се втурнали към луксозния The Beverly Hills хотел на романтична среща.

Да организират празник с фойерверки, шампанско и гости в чест на годишнина от сватбата си Бранджелина не искали, все пак, сватбата е интимен празник. Интересно с какъв ли подарък е върнал жеста на своята оригинална половинка Брад Пит.

Преди няколко години, в интервю за ток-шоуто на Елън Дедженеръс, Брад Пит разкри, че, когато двамата с Анджелина искат да останат насаме и да са далече от лудницата, която цари в дома им, те се отправят към хотел и прекарват там вечерта. “Казваме на децата, че това е времето на мама и татко”, обясни актьорът.