Нов скандал тресе семейство Бранджелина

Амбицията за политическа кариера на актрисата променя плановете на двойката, а това не се харесва на Брад

Френското шато на семейство Бранджелина, с което се сдобиха преди няколко години, е станало причина за грандиозен скандал между съпрузите.

Проблемът е, че актрисата иска да го продаде, за да може да прекарва повече време в Лондон, където да развива политическата си кариера. Идеята й обаче изобщо не се понравила на Брад, който не искал и да чуе за продажбата на живописния имот, който разполага с огромно лозе. „Анджелина сериозно е решила да развива политическа кариера“, споделя близък до звездното семейство. Освен, че вече работи по няколко проекта в тази сфера, тя ще започне да преподава и в училището по икономика, което е в Лондон, пише Elle.
За да стане член на една от организациите, с които си сътрудничи обаче, й е нужно да плаща данъци във Великобритания. Поради тази причина тя искала да се отърве от френското имение и да си закупи такова на Острова.

„Брад категорично отказва да се съобрази с искането й“, обяснява запознат. Още повече, че благодарение на лозето си, двойката вече произвежда и собствена марка вино розе.  

През последните седмици, Джоли се появи на няколко публични мероприятия демонстрирайки перфектна форма. Пресата на Острова отбелязва, че тя е възвърнала здравия си вид и е качила няколко килограма.

Клюката говори, че Брад поставил ултиматум на жена си да възвърне здравословното си тегло или ще я изостави.

Според нейни колеги, тя отслабнанала защото заедно с част от екипа на последния си филм гладували, за да могат да изживеят лишенията, на които били подложени техните образи през втората световна война.