Има ли Деси Цонева място в Къщата на Вип Брадър?

Маги Желязкова и Антон Стефанов – За и Против присъствието на щерката на Митко Цонев в шоуто

Пред Гала в предаването „На кафе” коментаторите на „ВИП брадър” – Маги Желязкова, Антон Стефанов и Иво Танев започнаха да анализират влизането на Деси Цонева в шоуто и дали е било редно това да се случва. Иво Танев поде, че не намира за уместно присъствието й в риалитито.

„Това което виждам много ме разочарова. Държа да кажа, че все пак не я познавам и не искам да съм краен в каквато и да е оценка за момента”, заяви той. Антон Стефанов обаче реши да я защити. „Тя е най-коментираният участник във "ВИП брадър" през този сезон. "Фейсбук" потребителите, ако можеха да хвърлят камъни по нея, със сигурност щяха да го направят. Обаче това не е редно. Тя не може да върне баща си и трябва да продължи напред. Това явно е нейният начин. Това не значи, че не скърби за него”, започна журналистът.
Той обаче бе прекъснат от Маги Желязкова. „Не може да влиза нахилена като зелка. За мен не можеш да страдаш и да се явиш по бельо на едно такова събитие.”, поде моделката.
Тя коментира и думи от визитката на Цонева. Преди да влезе в шоуто Деси казва, че е нормално да я свързват с пиянски истории, защото е млада и излиза вечер. Маги Желязкова обаче, явно знаейки нещо повече, изстреля „Аз не смятам, че е нормално да лазиш по стълбите пиян. Говорим за голяма разкрепостеност”, каза тя и добави, че това явно е черта на новото поколение.
Антон Стефанов обаче продължи да защитава дъщерята на Митко Цонев. „Тя така си преживява нещата. Аз се върнах още на третия ден на работа, след като баща ми се спомина. Това беше моят начин да продължа”, каза той. Журналистът анализира и първото интервю на Деси Цонева след смъртта на татко й и заяви, че тя е била много неадекватна и това, че се е усмихвала и смеела е било просто от големия шок. „Още не е осъзнавала какво се случва. Когато обаче емоциите й по време на шоуто нахлуха в главата й, тя се разплака”.
Маги Желязкова продължи да роптае срещу защитника на Деси и обеща, че по-натам ще каже доста по остри неща за нея. „Нека не започвам така ударно още от началото на коментарите. Да видим как ще се държи в шоуто.”