Вип Брадър – гнездо на оси?!

Сбирщайн от „звезди“ и „звезделини“, които не могат да обяснят желанието си да влязат в шоуто

Поредният юбилеен сезон на Вип Брадър започна… с гръм и трясък. И както всяка година заваляха позитивни и не чак до там „поздрави“ относно каста (подбора) на участниците.

Какво се набива на очи от пръв поглед?!

В къщата има:

Един Нобелов лауреат, както стана ясно снощи от разкритието на създателката на мостове Рени.

Една Рени.

Девет телевизионни функционери.

Шест телевизионни водещи, членуващи в клуб „Пепелянка“.

Трима хомосексуални и един би (по стечение на обстоятелствата).

Две лесбийки.

Една любовница на Стефан Данаилов.

Един Порно актьор.

Осем пристрастени към различни забранени субстанции и към алкохола плюс три.

Иначе по имена участниците са Рени, тв водещите Роро Кавалджиев, Ирина Тенчева, Деси Цонева, Кака Лара, Кака Лили Вучкова, Миглена Ангелова, Надя Иванова.

Режисьорът Жоро Торнев и готвачът Ути Бъчваров

Озъбената странна птица Алек Сандар, Жана Бегендорф, Явор Бахаров, Глория Петкова, Борислав Комсийски, Георги Софкин и футболния функционер Вальо Михов.

Засега идеята е ясна, ще гледаме как тв ветераните разчистват стари сметки. Маските на възпитаваното с години тоталитарно лицемерие скоро ще паднат и тогава ще светнат остро наточените и избелени зъби иззад, които се подава раздвоен език.

Очакваните сблъсъци придружени с плюене на токсични вещества са между Миглена Ангелова и Ирина Тенчева (съпруга на Иван от Иван и Андрей), които водеха в миналото аналогични тв програми.

Каките Лара и Лили, които десетки години си деляха любовта на зрителите и ефира на телевизията майка, явно ще прехвърлят лютата битка от миналото в бъдещето.

Мъжете пък точно обратно, най вероятно те ще се обичат, Торнев и Ути по телевизионна линия, Роро и Алек по „мъжка“ линия, а Явор и Комсийски по линия на това, че са „свободни електрони“ ослушващи се накъде духа… вятъра, поне засега.

Ути Бъчваров от своя страна без да иска ще предизвика омразата на всички в спалнята защото хърка непоносимо, както той сам се изрази "Истината е страшна. Лъвът в зоопарка ряпа да яде".

Миглена Ангелова и Кака Лили пък са отделени в собствена спалня, което също подразни общаците набутани в една спалня. „Будоарът“ на тетките е обзаведен в садо-мазо стил и е декориран с камшици и кръстове за разпъване… странно дизайнерско решение, което сигурно не е случайно.

Освен това се очаква в къщата да влязат още звезди, една от тях е Емануела, която продължава да произвежда скандали без да е в Къщата, а какво ли ще направи ако влезе вътре?!