Съквартирантите едва търпят смрадта на досадния Софкин

Жана го определи за най-досаден, а Ирина Тенчева му каза, че смърди и трябва да се изкъпе и изпере

Низкият Георги Софкин е най-досадният тип в къщата на Вип брадър. Другият е Алек Сандър. Това реши в ефира на NOVA Жана Бергендорф, след като бе помолена от Вип Брадър да раздели съквартирантите на три категории: ВИП, забавен и досаден.

Противоречивата певица поясни, че Софкин е единственият, който не е спрял да мрънка за това, че не му е предоставен целия багаж още първия ден. А и не спря да се хвали с измислени истории. Освен това още първата вечер победителката от Х-Фактор го номинира защото похотливия мъж й направи сексуални намеци.

Всъщност Вип Брадър подведе своите верни зрители представяйки Софкин за шампион  по бадминтон, което е тотална лъжа и измислица, научи Bulgariautre.bg.

Историите, които разказва Софкин са плод на неговата фантазия и нямат нищо общо с истината, това разказаха пострадали от неговите измами.

Повече за измамника Георги Софкин ще ви разкажем съвсем скоро от страниците на Bulgariautre.bg.

Иначе, в шоуто поредната истина за Софкин блесна благодарение на водещата Ирина Тенчева, която обясни в прав текст на бившата звезда на филми за възрастни, че е крайно време да влезе и да се изкъпе и изпере, защото около него въздуха е непоносим за дишане.

Жорка, може ли да ти кажа нещо открито, без да ми се сърдиш. Не знам как да ти го кажа, не се притеснявай, остава си между нас, но трябва да си смениш дрехите, защото миришат, Като седнеш някъде, има някаква миризма и виждам как всички си крият носа“, каза му смутено водещата.

Софкин започна да се оправдава: „Единственият проблем са обувките, дрехите ми са извадени от пералня вчера“. Но тя успя с неистови усилия и адско търпение да го убеди, че се нуждане от незабавна дезинфекция.

Това е може би единственото нещо (освен болката), което телевизията няма как да ни представи директно, освен с думите и реакцията на хората от екрана. Зловонната миризма, която се носи около загниващ труп, най-вероятно точно това са изпитвали съквартирантите при приближаването на „Софокъл“ наоколо.

Ирина се опита да оправдае липсата на хигиенни навици у малкия човек пред съквартирантите с думи, на които самата тя не вярва:

„Няма кой да се грижи за него, човека просто няма навици”, обясни тя пред съквартирантите. Ирина го убеди да се изкъпе, а тя самата се нае да изпере всички негови дрехи, да му намери дезодорант и да освежи маратонките му и дори кревата.

Всъщност за тази цел отидоха няколко дезодоранта, обезмирисители и парфюми, но това едва намали с една десета смрадта от Георги Софкин.