Обраха актриса докато получава награда "ЕМИ"

Празните места в залата се заемат от специални сътрудници, докато награждаваните звезди получават статуетките си на сцената

Изпълнителката на ролята на възлюбената на д-р Уотсън в поредицата на Би Би Си "Шерлок" Аманда Абингтън остана без портфейл и шофьорска книжка в момента на връчване на награда "Еми".

Специалният викториански епизод на "Шерлок", наречен "Грозната невеста" спечели наградата за най-добър телевизионен филм на годината. Аманда Абингтън и колегите й се появиха на сцената за да получат статуетките си и да благодарят. В такъв момент празните им седалки в залата трябва да заемат специални служители наречени „сит филъри“ (пълначи на места). Имало ли е такъв човек на мястото на актрисата не е известно, но  оставените под стола вещи са изчезнали, пише ET Online.

"Докато отидохме за наградите, някои изрод е откраднал чантата ми изпод стола с нея липсват телефона и шофьорската ми книжка. Надявам се крадецът да го достигнат ужасни кармични глупости…", пожелава Аманда на пакостника.

Британската актриса Аманда Абингтън е най-известна с роли в телевизионни сериали като "г-н Селфридж", "Поаро" и други. Тя е омъжена за Мартин Фрийман , неин кино съпруг в "Шерлок".