Пияницата Деси Цонева не пуска чашката в Къщата

Явор Бахаров я номинира заради алкохолните й вакханалии

Дъщерята на покойния журналист Димитър Цонев, Деси, злоупотребява безогледно с алкохола в Къщата на "ВИП Брадър". Изпорти я съквартирантът й Явор Бахаров по време на вторите номинации. Актьорът от "Под прикритие" искрено се възмути от това, че една жена флиртува толкова често с чашката и я посочи за изгонване, пише Пик. 

"Номинирам Деси Цонева първо, защото е много шумна. Ако в спалнята имаше уред за измерване на децибелите, щом влезе тя, щеше да скача в червените стойности. Освен това Деси Цонева или готви, или кърка. Пие по цял ден някакви вина... А жена да пие и да е пияна е много грозно. Ужас! Под влиянието на алкохола тя само много глупости, шумна е, неадекватна и вулгарна. Тя е момче в женска опаковка", обоснова номинацията си Бахаров.

В изповедалнята Цонева се защити от нападките на Бахаров, че консумира много алкохол и се възмути от него, че й брои чашите. Това бе и една от причините и тя да го номинира. "Явор само ми прави забележки, че съм изпила 5-6 чаши вино", започна да се отбранява от атаките на Бахаров Цонева. Очевидно в нейните представи въпросното количество погълнат алкохол е нищо за голямата й глътка.

Припомняме, че Деси Цонева влезе в най-сеирджийското шоу само две седмици след смъртта на баща си Димитър Цонев. Към днешна дата думите й, че ще участва в Брадъра в памет на баща си и за да инвестира хонорара си във фондацията, която реши да основе на негово име, бледнеят на фона на пошлото й поведение в Къщата. Снимка на Деня

Щрихи от Плевен