Цветанов: Цачева и Манушев са доказали, че могат да правят реални политики в интерес на всички български граждани

Той подчерта, че вицеадмирал Пламен Манушев е истински патриот, който ще положи всички усилия да съхрани българските ценности

Винаги съм казвал, че който не е посетил Опака не знае каква е реалната картина в смесените региони. Срещите ни с хората тук ни зареждат с енергия. Много са политиците, които твърдят, че искат да работят за всички български граждани, но силата на ГЕРБ е, че ние сме истинска народна партия. Ние даваме шанс на всеки можещ. Това заяви пред жителите на Опака председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов. По думите му, въпреки че някои от политическите опоненти на ГЕРБ са агресивни, той винаги са е стремял да бъде постигнат диалог.

Цветанов посочи, че Цецка Цачева и вицеадмирал Манушев искат да се срещнат с колкото се може повече хора от цялата страна, защото президентът и вицепрезидентът трябва да обединяват нацията. „Винаги, когато имало противоречия в парламента, Цецка Цачева е доказвала, че може да обедини политическите сили. За десет години в политиката тя не се промени и продължава да работи за хората. Цецка Цачева ще бъде президент на всички български граждани“, заяви зам.-председателят на ГЕРБ.

Цветанов подчерта, че вицеадмирал Пламен Манушев е истински патриот, който ще положи всички усилия да съхрани българските ценности. „Искам да изкажа своето голямо уважение и респект, към всичко, което Цачева и вицеадмирал Манушев са направили в своя житейски път. Цецка Цачева и Пламен Манушев са доказали, че могат да правят реални политики в интерес на гражданите. Затова всички трябва да им гласуваме доверие на 6-ти ноември с номер 17 в бюлетината“, каза още Цветан Цветанов пред жителите на Опака.