Две жени са изгонени от Къщата на Вип Брадър

Лара и Жана напуснаха играта след двойна елиминация по волята на зрителите

В първите за сезона двойни елиминации, зрителите определиха Жана и Лара да напуснат VIP Brother 2016 само три седмици преди финала на шоуто. И двете дами бяха изключително развълнувани и нетърпеливи да видят най-близките си хора.

Зрителите имат и последната дума в седмична мисия „Истината или се осмеляваш”. На официалната Facebook страница на предаването, те имат възможност да дадат своя глас, ако смятат, че звездите са се справили добре или да изразят своето несъгласие, в случай че според тях Съквартирантите не са дали всичко от себе си.

Финалният етап на седмичната мисия превърна Миглена в папагала на Къщата, който трябваше да повтаря всяка дума на своя стопанин Роро. Меги успя да се справи с мисията си блестящо, но последвалият скандал сякаш отново отвори огромна пропаст между двамата. Лили стана кучето-пазач в Домакинството, чиято цел бе да опази хладилника от набезите на Жана, но начинанието на Лили също завърши със скандал с певицата. Вълкът Ирина също получи тайна мисия, а именно да издебне Лили и да изпразни съдържанието на най-ценната вещ в Къщата. Изпълнявайки мисията си, Ирина бе видяна от Емануела, но вместо да издаде лошия вълк, Еми помогна за успешната развръзка.

Във VIP Brother live станахме свидетели на искрения разговор, който отявлените врагове Ирина и Миглена проведоха. Двете дами поведоха война още от ден първи, но тази вечер показаха, че могат да заровят томахавките и да намерят път една към друга. Дали мирът между двете ще продължи още дълго, предстои да разберем.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен