Марешки: Гласувах срещу кръга КОЙ

Много внимателно ще ги наблюдавам

„Гласувах срещу кръга КОЙ. Поздравявам двойката Радев и Йотова. Това избра българския народ.“ Това заяви бизнесменът Веселин Марешки по повод победата на ген. Румен Радев в президентските избори.

"Като обикновен избирател много внимателно ще наблюдавам движенията на тази двойка. Давам толеранс от 100 дни да се еманципират от кръга "КОЙ". Те са избрани с подкрепата на БСП и ДПС, тези, които преди една година народът ги изхвърли", заяви бизнесменът пред bTV.

Според него първите думи на Румен Радев са били неуважение за българсия народ. Марешки призова Радев да се еманципира и "да стане президент и на мен, който съм срещу него". Той посочи, че не се чувства победител, и че 5 млн. българи също не се чувстват така, а 1.5 млн. се чувстват омерзени.

По думите му, ако ген. Радев е бил излязъл като независим на изборите, е нямало да бъде в седмицата. Според него победата му се дължи и на това, че "пиарът на БСП много добре отигра мача".

Марешки коментира, че президентските избори не трябва да се обвързват с парламентарни и с оставка на правителството.

Той посочи и че задължително ще направи своя партия.
"Хиляди се обръщат всеки ден към мен", допълни Марешки. Тези, които са гласували за мен, ще продължават да ме следват, убеден е Марешки.