Марешки: Не искам ДПС и БСП да се връщат на власт

Прочетох в интернет кой е ген. Радев. Единственото, което прочетох е, че той иска да спечели президентските избори, а не просперитетът на България

„Нямам никакво намерение да насочвам гласовете на хората, които са ме подкрепили на някъде. Ние не сме стадо. Всеки има глава на раменете. Ще помоля всички да разгледат биографията на кандидатите и да преценят. Всичко, което е направено от щаба на червените. Тези им манипулации доведоха до моя резултат”. Това заяви кандидатът за президент Веселин Марешки в ефира на bTV.

„Прочетох в интернет кой е ген. Радев. Единственото, което прочетох е, че той иска да спечели президентските избори, а не просперитетът на България. Прочетох още, че той е градял своята кариера въз основа на своите колеги. Когато корабът е потъвал, той го е напуснал и сега, когато армията е в това положение, той отива към друга крачка в своята кариера”, обясни Марешки.

„Аз за ген. Радев няма как да гласувам. А дали ще гласувам не съм решил. Аз ако припознавах някой от кандидатите, нямаше да се явявам. Поне 5-8 % от моите резултати са отишли към ген. Радев и ако те се приспаднат можеше да отида на балотаж. Това, че аз съм на 10-то място, пък генералът отива на балотаж демотивира”, отговори  Марешки на въпрос кой от кандидатите ще подкрепи на балотажа.

„В момента си меря възмущението и погнусата. Не искам ДПС и БСП да се връщат на власт”, каза още той.