Анджелина излъга! Запис доказа невинността на Брад Пит

Според доказателствата Анджелина е изфабрикувала обвиненията в домашно насилие

Драматичните събития за семейство Пит започнаха след злополучния полет от Франция до САЩ, на 15 септември Брад Пит беше обвинен в насилие над деца и Анджелина Джоли подаде молба за развод още със слизането си от самолета. През цялото това време феновете на звездите се чудеха какво се е случило на борда на частния самолет транспортиращ звездното семейство.

Известно бе само, че се твърди, че Брад ударил своя 15-годишен син Мадокс, който защитавал майка си по време на спор с пияния й съпруг. Американския он-лайн таблоид Radaronline.com успя да получи аудио запис на разговорите на пилота на самолета превозващ на борда Джоли и Пит с наземния контрол в Минеаполис, направен по време на същото пътуване, което е рутинна практика. 

Съдейки от записа на диалога между пилота и земята, нищо подобно на борда не се е случвало. Единственият въпрос, който притеснявал пътниците, споменат от капитана е турбуленцията.

Според Radaronline.com записът показва, че Брад Пит е невинен и Анджелина просто оклеветява съпруга си с цел да отнеме децата и да го лиши от правото на опека. В крайна сметка, с подаването на молбата от Джоли в таблоидите изтекоха пикантни подробности за кавгата с Пит, където се твърди че, 52-годишният Брад  бил пиян и ударил Мадокс, вдигнал скандал на борда, а когато самолетът се приземил в Минесота, актьорът излязъл и се изпикал направо на пистата. 

Приятелите на Брад от самото начало определиха всички твърдения като лъжа, но на ФБР това отне два месеца разследване за да докаже, че не е имало насилие срещу децата по време на полета.

Миналата седмица стана известно, че на Брад Пит официално са оттеглени обвиненията за домашно насилие. Департамента за децата и семейството в Лос Анджелис спря разследването срещу актьора. 

Сега, когато разследването е преустановено, пред Брад се появи възможност да защити в съда правото си на съвместно попечителство над децата с Анджелина.

Сега Брад Пит е в Китай, където пристигна за премиерата на новия си филм "Съюзниците". По-рано беше съобщено, че заради скандалния развод и ФБР разследванията актьорът е отменил всички планирани интервюта и няма да участва в промоционално турне на лентата. 

Въпреки това, Брад реши да не подведе своя екип и се присъедини към промоционалното турне на "Съюзници". 

На 9 ноември той присъства на премиерата в Лос Анджелис, като се появи за първи път на публично място след новината за развода. Фенове забелязаха, че Брад вече не носеше венчалната си халка.