Анджелина излъга! Запис доказа невинността на Брад Пит

Според доказателствата Анджелина е изфабрикувала обвиненията в домашно насилие

Драматичните събития за семейство Пит започнаха след злополучния полет от Франция до САЩ, на 15 септември Брад Пит беше обвинен в насилие над деца и Анджелина Джоли подаде молба за развод още със слизането си от самолета. През цялото това време феновете на звездите се чудеха какво се е случило на борда на частния самолет транспортиращ звездното семейство.

Известно бе само, че се твърди, че Брад ударил своя 15-годишен син Мадокс, който защитавал майка си по време на спор с пияния й съпруг. Американския он-лайн таблоид Radaronline.com успя да получи аудио запис на разговорите на пилота на самолета превозващ на борда Джоли и Пит с наземния контрол в Минеаполис, направен по време на същото пътуване, което е рутинна практика. 

Съдейки от записа на диалога между пилота и земята, нищо подобно на борда не се е случвало. Единственият въпрос, който притеснявал пътниците, споменат от капитана е турбуленцията.

Според Radaronline.com записът показва, че Брад Пит е невинен и Анджелина просто оклеветява съпруга си с цел да отнеме децата и да го лиши от правото на опека. В крайна сметка, с подаването на молбата от Джоли в таблоидите изтекоха пикантни подробности за кавгата с Пит, където се твърди че, 52-годишният Брад  бил пиян и ударил Мадокс, вдигнал скандал на борда, а когато самолетът се приземил в Минесота, актьорът излязъл и се изпикал направо на пистата. 

Приятелите на Брад от самото начало определиха всички твърдения като лъжа, но на ФБР това отне два месеца разследване за да докаже, че не е имало насилие срещу децата по време на полета.

Миналата седмица стана известно, че на Брад Пит официално са оттеглени обвиненията за домашно насилие. Департамента за децата и семейството в Лос Анджелис спря разследването срещу актьора. 

Сега, когато разследването е преустановено, пред Брад се появи възможност да защити в съда правото си на съвместно попечителство над децата с Анджелина.

Сега Брад Пит е в Китай, където пристигна за премиерата на новия си филм "Съюзниците". По-рано беше съобщено, че заради скандалния развод и ФБР разследванията актьорът е отменил всички планирани интервюта и няма да участва в промоционално турне на лентата. 

Въпреки това, Брад реши да не подведе своя екип и се присъедини към промоционалното турне на "Съюзници". 

На 9 ноември той присъства на премиерата в Лос Анджелис, като се появи за първи път на публично място след новината за развода. Фенове забелязаха, че Брад вече не носеше венчалната си халка.

 

 

 Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"