Подложиха Брад Пит на наркотест, какъв е резултатът?

Междувременно актьорът пропусна премиерата на филм с негово участие

Брад Пит доброволно си е направил тест за наркотици като част от разследването по обвинения в насилие над децата си, пише People. Разследването води Отдела за децата и семейството. Представител на Службата призова да не се правят крайни заключения, тъй като това е стандартна процедура в такива случаи. Нещо повече, те са задължени да проверяват всички входящи сигнали за възможно насилие над деца.

Разследването започна след като анонимен източник сигнализира полицията, че известния холивудски актьор ударил осиновения си син Мадокс по време ня полет в частен самолет от Франция до Съединените щати.

Брад Пит напълно съдейства на представители на закона и е готов да се подложи на всички тестове, за да докаже невинността си.

Това разследване само ще усложни процеса по развода на Джоли и Пит, твърдят експерти. Ще бъде много по-добре, ако двойката се споразумее за опеката на общите деца помежду си или се придържа към решението на съда, а не да се включат в Отдела за децата.

Междувременно стана ясно, че Брад Пит е пропуснал на премиерата на документалния филм с негово участие и причината е в сложната ситуация, в която се намира актьорът.

Пит е в ролята на разказвача в 45-минутния документален филм "Пътуване във времето", режисиран от Терънс Малик ("Дървото на живота", "Тънка червена линия").

"Благодарен съм, че бях част от този увлекателен и образователен проект, но сега съм фокусиран върху семейното си положение. Освен това не искам да отвличам вниманието от този изключителен филм, който препоръчвам на всички", се казва в изявление на Брад Пит, цитирано от БТА.

Това е второто му изявление, откакто миналата седмица стана ясно, че Анджелина Джоли (41) е подала молба за разтрогване на 2-годишния им брак. Джоли и Пит бяха заедно 12 години. Актрисата иска шестте им деца - три биологични и три осиновени, да останат при нея.

В първото си изявление за сп. "Пийпъл" 52-годишният Пит сподели, че е "натъжен" от желанието й за развод. 

Световната премиера на лентата "Пътуване във времето" се проведе на 7 септември 2016 по време на филмовия фестивал във Венеция. 45 минутния филм заснет в IMAX формат, разказва историята на Вселената - от самото му начало до унищожението. Разказвачи във филма са Брад Пит и Кейт Бланшет.

Друга лента Брад Пит, "Съюзниците" излиза през ноември. Заедно с него в лентата се снима и френската актриса Марион Котийар. Пресата писа, че най-красивата холивудска двойка стигнала до развод заради ревността на Джоли от  Котийар, с която се твърди, че съпруга й е имал връзка. Въпреки това, миналата седмица актрисата отрече слуховете, тя заяви, че е  бременна от мъж, който обича - френският актьор Гийом Кане.