Пловдив посреща над 300 водещи експерти на Национална Аутсорсинг конференция

За трета поредна година градът под тепетата ще бъде домакин на най-голямата аутсорсинг конференция в страната. Бизнес форумът “Аутсорсинг дестинация България 2016“, чиито организатори са Община Пловдив и консултантска компания „Индъстри Уоч“, ще започне в днес в 10:30 часа  в зала „Пловдив” на Гранд Хотел Пловдив.
След като само преди месец Financial Times излезе с доклад, в който определи България, и в частност – Пловдив, като претендент за технологична столица на Балканите, редица международно признати експерти в ИТ и Аутсорсинг сектора се събират след броени дни в града, за да обсъдят тенденциите в областта. Те ще разгледат теми като „Индустриална революция 4.0“, „Глобални трендове в Аутсорсинг индустрията“, както и какъв е потенциалът за аутсорсинг процеси от традиционни производства, разположени в региона, или иначе казано – „Пловдив отвъд Аутсорсинг развитието“.
Своя опит и визия по темите ще споделят водещи чуждестранни експерти като Роберто Пасти и Елиас Ван Херваарден. Роберто е опитен лидер, който превръща традиционните компании в пробивен дигитален бизнес. В момента той ръководи проекти за цифрова трансформация в няколко европейски компании. Работил е за компании като Bosch Group, Volkswagen, Adidas, Deutsche Bank, Boston Scientific и много други от водещите европейски и американски брандове.
От друга страна, Елиас оглавява Global Location Strategies на Deloitte. През последните 25 години той съветва над 500 мултинационални компании при избор на локация и ръководи глобални аутсорсинг проекти. С практически опит в 44 страни и 250 града по цял свят, Елиас е високо ценен експерт по темите за офшоринг и чуждестранните инвестиции.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"