Кметът Иван Тотев откри обновената ЦДГ "Весела"

Кметът на Пловдив Иван Тотев и кметът на район „Северен“ Ральо Ралев преряза лентата на обновената ЦДГ „Весела“, чийто ремонт по проект „Красива България“ приключи  преди няколко дни.
Сградният фонд е обновен, положена е хидро- и топлоизолация, санирани са вътрешните дворове,  обновена е и тротоарната настилка. Предстои да бъде изградена площадка по безопасност на движението, където малчуганите ще се учат на правилата за движение по пътищата. Тя ще бъде направена със средства от бюджета на детската градина.
Ремонтът е на стойност 256 000 лева, допълнително бяха отпуснати средства от бюджета на Общината за 7500 лева за освежаване и боядисване на сградата отвън.
Децата от детската градина, която отбеляза своята 40-годишнина не спират да показват своите успехи. На състезание по спортна гимнастика са спечелили златен медал, а на състезание по математика участниците са се върнали с много грамоти.
"Надявам се екипът на ЦДГ „Весела“ да работи със същия хъс и енергия и скоро да бъде обновен и външният двор", каза кметът Тотев.