Пореден развод? Отношенията на Джордж Клуни и Амал се рушат

Съпругата на актьора настоявала за деца, той не понасял тази тема

Джордж Клуни е готов да подаде молба за развод ако съпругата му Амал не смени темата на разговорите си с него. Според слуховете, юристката няма търпение да стане майка, но актьорът не е изкушен от перспективата за бащинство. Дори повече, постоянните разговори на тема бъдещите наследници силно дразнят звездата, който е много щастлив и без деца.

Според някои съобщения, причината, която възпира Клуни от процедурата по развод е притеснението, че Амал е компетентен адвокат и може да получи по-голяма част от богатството му.

Слуховете за криза в отношенията между двойката не се появяват за първи път. В същото време самият Джордж обикновено говори за съпругата си с голямо уважение.

"Във всеки случай, няма съмнение, че жена ми ме превъзхожда по ум, аз нямам никакъв. И съм ужасно доволен! Нима е лошо ли да се обградиш с хора по-умни от теб? Мисля, че е отлично. Особено след като нивото ми не е твърде високо, и във всякакъв вид интелектуална битка Амал винаги печели. Единственият шанс да спечеля е ръкопашен бой! "- Каза актьорът в интервю.