Клуни разказа как предложил брак на Амал

Любимата му го накарала да чака 25 минути заветното ДА!

Джордж Клуни и Амал са женени вече две години, сега той избра шоуто на Елън Дедженерис за да разкрие подробности за странното предложение за брак, което преживял. Въпреки че дълго време го планирал, нещата въобще не се случили, както ги планирал.
"Мислех за това близо 6 месеца преди да я попитам. Това беше един от тези страхотни моменти. Преди не бяхме говори изобщо за сватба и дали бихме се оженили, или не ... "- разказва Клуни.

Самото предложение обаче не е било спонтанно, но и далеч не се случило според плановете на актьора. Той се подготвил внимателно — организирал романтична вечеря, скрил пръстена, погрижил се за музиката и чакал своята избраница да се върне от Лондон.

"Всичко беше планирано. Скрих пръстена, подготвих музиката, а тя след вечеря стана да мие съдовете, а преди това никога не го беше правила. После изгаси и свещта. Направо се шашнах, но я помолих отново да я запали. Казах й, че запалка може да има в кутията до нея. Тя взе в ръце кутията, отвори я, погледна ме странно и ми каза: Това е пръстен... "- обяснява Клуни.

В началото Амал изобщо не разбрала каква е ситуацията и какво се случва. А на актьора му се наложило да чака цели 25 минути, за да получи отговор.

"Клекнах на едно коляно и започнах да й говоря, че не мога да си представя живота без нея, а тя само ме гледаше странно. Цели 25 минути не можеше да разбере какво се случва. Накрая просто не се сдържах й и казах: Аз съм на 52 години, мога да си счупя бедрото, ако продължавам да чакам на един крак ... И тя каза - да ", довършва историята си актьорът.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен